Web page widget not showing on 1 of 3 similar presentations but does in preview

  • 1
  • Problem
  • Updated 3 years ago
  • Solved
Hi there,
i'm having a strange problem. I use 3 almost identical presentations on 3 different displays.
In all of them I am using the web page widget to display the same Google slideshow. It works on 2 displays but not on the third. I have tested different content types in the placeholder to see if it was hidden behind another placeholder, but it is in front as it should be.
I use the web page widget because of its ability to refresh its content.
I am using the chrome app player.
Here are the display IDs
Working: GDXY4D2R997B
Working: DA68CJCKNV2Q
Not working: QFYE8HVKUUQ8

Thanks for any help!

regards,
Lars
Photo of Lars Frandsen

Lars Frandsen

  • 232 Points 100 badge 2x thumb

Posted 3 years ago

  • 1
Photo of Blake Freeman

Blake Freeman, Official Rep

  • 36,116 Points 20k badge 2x thumb
Hi Lars,

It looks like the display beginning with QFY is running an old version of Rise Player. You may try installing a new version by following the instructions for Windows here.
Photo of Lars Frandsen

Lars Frandsen

  • 232 Points 100 badge 2x thumb
Hi Blake,
That solved it - thanks.
But another problem showed up.
After the update the player doesnt start after rebooting the computer. After a short while after reboot I get a white screen for half a second as if the player is starting up, but then it returns to desktop and nothing happens. The 2 Java(TM) Platform SE Binary processes have been started so I am not allowed to start the player manually after that. Only when I end the 2 processes.
Do you have a suggestion what to do?
Photo of Blake Freeman

Blake Freeman, Official Rep

  • 36,116 Points 20k badge 2x thumb
Lars,

That's an odd one. It almost sounds as if the old version of player is starting up and killing the new version. My suggestion would be to delete the entire rvplayer folder, and remove rvplayer from startup. Reboot, then try installing fresh again.

Please let me know how it works for you!
Photo of Lars Frandsen

Lars Frandsen

  • 232 Points 100 badge 2x thumb
Very strange. The problem was not there the next morning, so Im good :)
thanks
Photo of Blake Freeman

Blake Freeman, Official Rep

  • 36,116 Points 20k badge 2x thumb
Lars,

Glad to hear this wasn't an issue! Let us know if it happens again.