Trouble With Spreadsheet Beta

  • 1
  • Problem
  • Updated 4 years ago
  • Solved
So, I've been working with the Spreadsheet Beta for the better part of the day, but I'm not having much luck. I tried to recreate this example: http://www.risevision.com/blog/developer-tips-tricks-creating-a-customized-layout-for-the-google-spr... with no luck.

This is the presentation ID I have been working with: 7f2bcbd2-4ef5-4686-8e29-abb3599148ff

As far as I can tell, I have everything set correctly, yet all I get is a blank white screen. I'm not terribly familiar with CSS, but I know enough to piece things together.

Any help/advice anyone can offer?

Thanks,
Justin Price
Photo of Justin Price

Justin Price

  • 230 Points 100 badge 2x thumb

Posted 4 years ago

  • 1
Photo of Blake Freeman

Blake Freeman, Official Rep

  • 36,116 Points 20k badge 2x thumb
Justin,

Thanks for the post. I'm going to take a look and let you know what I find.
Photo of Blake Freeman

Blake Freeman, Official Rep

  • 36,116 Points 20k badge 2x thumb
Justin,

Just took a quick glance at your .xml file. First off, can you try closing the <Style> tag off with </Style>?

Secondly, your link pointed out to us that the help documentation is actually pointing to our old gadget. All of the new documentation is located here. I believe the CDATA tags are no longer used.
Photo of Justin Price

Justin Price

  • 230 Points 100 badge 2x thumb
Aww, shucks. That was too easy. Thanks for that. I had a sneaking suspicion that I was looking at old info. As I said, not too good with CSS (OR or HTML or XML for that matter).

For the record, the tag was completed in the actual XML file. Not sure why it wasn't showing up for me either when viewed through a browser.