This Display ID is in use by another Display.

  • 1
  • Problem
  • Updated 1 year ago
  • Solved
  • (Edited)
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members.

I have a display that after rebooting it shows this message. I have uninstalled and reinstalled several times with no luck. There is no way there could be another display using this ID. So I decided to recreate the display with a different name and ID and it still does it - with a brand new ID.
 
Photo of TE Signs

TE Signs

  • 462 Points 250 badge 2x thumb

Posted 1 year ago

  • 1
Photo of Robb

Robb, Official Rep

  • 76,676 Points 50k badge 2x thumb
Hi there TE Signs,

Can you let me know if these Displays are running Embedded Presentations? I'm curious if you are having this same issue?

Thanks!
Photo of TE Signs

TE Signs

  • 462 Points 250 badge 2x thumb
Yes, a few of the slides have a time/date that is embedded. 
Photo of TE Signs

TE Signs

  • 462 Points 250 badge 2x thumb
I deleted the embedded slide and deleted it from each slide. It is still doing it. 
Photo of Robb

Robb, Official Rep

  • 76,676 Points 50k badge 2x thumb
Thanks for that information! We were able to replicate this, and we are correcting the issue now. You can follow this conversation regarding this here: https://community.risevision.com/rise_vision_inc/topics/duplicate-display-id-error

Thanks!
Photo of Robb

Robb, Official Rep

  • 76,676 Points 50k badge 2x thumb
This issue has been corrected! You can read more at the link I provided above, and if you have any other questions, please let us know.

Thanks!