Text not showing from any widgets in Chrome

  • 1
  • Problem
  • Updated 1 year ago
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members.

I'm working on a presentation in Chrome and when I preview it the pictures work fine but none of the text shows.  I've got text widgets, a date/time widget, and a Google Calendar widget that are all blank.  I have duplicated placeholders, as well as creating new placeholders from scratch but it simply won't show anything.  If I open the same preview URL in IE or Firefox it displays just fine (after a dialogue box pops up ironically telling me that this will look better in Chrome).

I updated Chrome just to see if there was a bug, I'm up-to-date on version 60.0.3112.78 and still having problems.
Photo of Dennis Boyd

Dennis Boyd

  • 120 Points 100 badge 2x thumb

Posted 1 year ago

  • 1
Photo of Blake Freeman

Blake Freeman, Official Rep

  • 36,116 Points 20k badge 2x thumb
Hi Dennis,

Is this the "PHS - Commons Calendar" Presentation?
Photo of Dennis Boyd

Dennis Boyd

  • 120 Points 100 badge 2x thumb
It looks like all of the PHS presentations, but yes that's the one I'm currently working on
Photo of Blake Freeman

Blake Freeman, Official Rep

  • 36,116 Points 20k badge 2x thumb
Thanks for the confirmation. I'm not seeing this problem when I preview the Presentations on my end, so I think this is probably caused by an issue local to you. Can you start by testing an incognito window with no browser plugins?
Photo of Dennis Boyd

Dennis Boyd

  • 120 Points 100 badge 2x thumb
Good call, I should have thought of that earlier; however, it didn't have an effect.  If it really is local to Chrome on my machine as it appears to be then I won't worry too much about it, as long as it plays on our target displays.

Out of curiosity, what version of Chrome are you running?
Photo of Dennis Boyd

Dennis Boyd

  • 120 Points 100 badge 2x thumb
Looked at the element inspection and saw an entry like this for the three placeholders that are not loading (widget-text, widget-time-date, and widget-google-calendar):

event
:
"Widget Failed to Load (18)"
event_details
:
"http://s3.amazonaws.com/widget-text/1.0.0/dist/widget.html?up_id=sc0_pre0_phs_header_0w&parent=h...;
ts
:
"2017-07-27T18:53:29.311Z"
viewer_version
:
"2-01-201707111735"