Rss video stopped working?

  • 1
  • Problem
  • Updated 4 years ago
  • Not a Problem
Hello, starting from today RSS video don't work and there are no error on display and on Firebug. Can you check on your side? We have also tested your original gadtget "Rss" without success. Thank you
Photo of Alessandro B

Alessandro B

  • 380 Points 250 badge 2x thumb

Posted 4 years ago

  • 1
Photo of Alessandro B

Alessandro B

  • 380 Points 250 badge 2x thumb
I think that is a problem with flash/jwplayer. Switched to HTML5 mode work (with some visualization bugs). Can you help me on this?
Photo of Blake Freeman

Blake Freeman, Official Rep

  • 36,116 Points 20k badge 2x thumb
Alessandro,

I'm going to need some more information from you. Can you provide a link to the RSS feed?
Photo of Alessandro B

Alessandro B

  • 380 Points 250 badge 2x thumb
Hello, thanks for reply. Video feed: http://vivasveva.azurewebsites.net/me...
Photo of Blake Freeman

Blake Freeman, Official Rep

  • 36,116 Points 20k badge 2x thumb
Alessandro,

This RSS feed dot not validate http://validator.w3.org/feed/check.cgi?url=http%3A%2F%2Fvivasveva.azurewebsites.net%2Fmedia%2F. You will need to correct the issues with the RSS feed for it to display correctly.
Photo of Alessandro B

Alessandro B

  • 380 Points 250 badge 2x thumb
Now validate but no videos are displayed
Photo of Blake Freeman

Blake Freeman, Official Rep

  • 36,116 Points 20k badge 2x thumb
Alessandro,

This appears to still be an issue with your RSS feed. The feed you've linked is not displaying videos, instead it's just displaying links to videos.