RSS layout problems

  • 1
  • Problem
  • Updated 1 year ago
  • Solved
We are trying to display a "now serving" number on a presentation. 
I can see it loading fine in the editor, but when I preview or publish it, the RSS feed data is empty. Can someone please look at this and tell me what I am doing wrong?

Here is a link to the presentation: 
http://preview.risevision.com/?type=presentation&id=3190a9d4-675d-49fc-b49c-19f16163ccdc

Here is a link to the RSS feed for the now serving number:
https://server.ourcalling.org/rss/nowserving.xml
Photo of Wayne Walker

Wayne Walker

  • 944 Points 500 badge 2x thumb

Posted 1 year ago

  • 1
Photo of Robb

Robb, Official Rep

  • 76,676 Points 50k badge 2x thumb
Wayne,

This one has me a bit stumped, so I will be investigating tomorrow and will let you know what I can determine.

Thanks!
Photo of Robb

Robb, Official Rep

  • 76,676 Points 50k badge 2x thumb
Thanks for waiting Wayne!

This one threw me for a loop, but I was able to get it figured out! The bummer part is, you will have to create a brand new Presentation.

I noticed that whenever I would move or delete a Placeholder, that ph0 Placeholder would reappear. I would delete it from the UI, OR from the actual HTML Code, and it would appear again.

I created a brand new Presentation, added a new Text Widget, then the RSS Widget pointing to that feed, and voila, works like a charm! Check it out here.

Once you recreate that Presentation without that ph0 Placeholder, you should be in good shape. Let me know how you make out!