RSS Feed Gadget not displaying feed summary/story.

  • 1
  • Problem
  • Updated 4 years ago
  • Not a Problem
I am attempting to set up the RSS widget on a few presentations however the only thing that displays from the feed is the title.  I've tried multiple feeds.  Including the demo one that comes default with the widget but none of them will display the images or story/summary.

I've validated the feeds and even run them through feedburner to no avail.
Photo of b.gallagh3r

b.gallagh3r

  • 100 Points 100 badge 2x thumb

Posted 4 years ago

  • 1
Photo of Blake Freeman

Blake Freeman, Official Rep

  • 36,116 Points 20k badge 2x thumb
b.gallagh3r,

Have you tried changing the layout of the gadget itself?
Photo of b.gallagh3r

b.gallagh3r

  • 100 Points 100 badge 2x thumb
Yes.
Photo of Blake Freeman

Blake Freeman, Official Rep

  • 36,116 Points 20k badge 2x thumb
Brian,

I can't say I'm seeing this issue. I've created a presentation with an RSS Gadget placeholder showing summaries and stories, both are displaying correctly. It could be that your placeholder is too small to display the content correctly. Could you try resizing?
Photo of b.gallagh3r

b.gallagh3r

  • 100 Points 100 badge 2x thumb
I have, it fixed the issue for the default feed, but when using the following feeds I still receive the error...
http://www.cbc.ca/cmlink/rss-canada
http://feeds.feedburner.com/cbc/iJpj
Photo of Blake Freeman

Blake Freeman, Official Rep

  • 36,116 Points 20k badge 2x thumb
Photo of b.gallagh3r

b.gallagh3r

  • 100 Points 100 badge 2x thumb
Tabarnak!

Sorry I didn't use the w3 validator.  Thanks for the heads up and quick replies.  You got a great product here!

Also are there any plans to allow for white labeling the CMS?
Photo of Blake Freeman

Blake Freeman, Official Rep

  • 36,116 Points 20k badge 2x thumb
Brian,

No worries, glad you enjoy the product.

Please see the Announcement here regarding rebranding, and some news regarding feedback on it!