Rebooting AM when PM specified

  • 2
  • Problem
  • Updated 2 years ago
  • Not a Problem
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members.

We have a lot of our players set to reboot @ 5:30 PM. Our facilities are often open late into the evening and 5:30 PM is a nice quiet time before a lot of shows happen so it's when we prefer the device reboot. However, they appear to be rebooting at 5:30 AM instead of PM. Here's what the Displays screen for one of the players shows. Yes, we know CrOS isn't supported. :) Shhhh, don't tell anyone. I've been seeing this rather consistently on the displays set for 5:30 PM reboot. The rest of our displays are set for 3:00 AM reboot and seem to be making the mark on that. 



Photo of Robert Schoneman

Robert Schoneman, Champion

  • 4,990 Points 4k badge 2x thumb

Posted 2 years ago

  • 2
Photo of Robb

Robb, Official Rep

  • 76,676 Points 50k badge 2x thumb
Robert,

Sorry for the delay in getting back to you. Just curious, if you change the time to be anything but 5:30 PM on these Displays, do they reboot at the correct time?
Photo of Robert Schoneman

Robert Schoneman, Champion

  • 4,990 Points 4k badge 2x thumb
It'll be a few days until I have a chance to test this theory. Stand by... 
Photo of Robb

Robb, Official Rep

  • 76,676 Points 50k badge 2x thumb
No problem. We'll be here :)
Photo of Robert Schoneman

Robert Schoneman, Champion

  • 4,990 Points 4k badge 2x thumb
I still haven't had a chance to do any in depth testing with this but here's what I am for sure observing. The players ARE rebooting @ 5:30pm as specified (verified in the CrOS logs captured from the Admin Console). However, they seem to be reconnecting to Rise @ 5:30am as well (no reboot). So the last update time shows 5:30am. 

I'm not sure why it would happen like that BUT it's definitely a non-issue at this point. Sorry for the false alarm.