raspberry pi 2 model B v1.2 noobs lite 2.1 Riseberry 0.95, no boot after install

  • 1
  • Question
  • Updated 2 years ago
  • Answered
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members.

Following instructions found on https://docs.google.com/document/d/1EH6zcvMKK4bGPK6v0YNDo9RGGVZQY7OJ8Bz02Ie8YqM/edit


Kingston 8GB card, Class 10. I put Noobs and Risevision in the right place, and boot the Pi. All is good. I select Risevision, as per instructions, and it does the install. It says all is well. I press OK to reboot. Then nothing. The green light on the PI indicates (after some googling) that there is no operating system (4 long flashes, followed by 4 short flashes). I know hookup to internet is working, since I looked at online help before I chose the Risevision (just as a verification), and it went online just fine.

Thoughts?

Photo of Mark Reimer

Mark Reimer

  • 80 Points 75 badge 2x thumb

Posted 2 years ago

  • 1
Photo of Robb

Robb, Official Rep

  • 76,676 Points 50k badge 2x thumb
Hi there Mark,

I would suggest asking this question in the Riseberry Player thread: https://community.risevision.com/rise_vision_inc/topics/community-supported-raspberry-pi-2-instructi...

Thanks!
Photo of Mark Reimer

Mark Reimer

  • 80 Points 75 badge 2x thumb
Thanks. I thought that is where I was sending this to. My bad. Have a great day.
Photo of Robb

Robb, Official Rep

  • 76,676 Points 50k badge 2x thumb
No worries Mark, you may be interested to read this article as well: https://community.risevision.com/rise_vision_inc/topics/coming-soon-rise-player-for-raspberry-pi

Thanks!