Presentation Schedule Timings Incorrect

  • 1
  • Problem
  • Updated 4 years ago
  • Not a Problem
I am having a very strange problem with a scheduled presentation playing longer than it should and I have no idea why.

The ID is 7926c45e-da1f-40ae-b3b3-afba945cd46d

I then created an exact duplicate of the same schedule, using the same presentations and that one works just fine.

The ID is ae60629f-1643-4264-ab05-e670cbfc2ed9

The strangeness on presentation plays for 48 seconds when its scheduled for 12 seconds. Because of that overlap, 1 presentation gets skipped and moves the the presentation afterwords.

I have no idea why one presentation works, and the other doesn't.

Thanks 
Photo of mikedumka

mikedumka

  • 370 Points 250 badge 2x thumb

Posted 4 years ago

  • 1
Photo of Neal

Neal

  • 61,252 Points 50k badge 2x thumb
In the first Schedule that you refer to (the one having the problem), if you look at the Presentation right after the 12 second one, Its possible that when adding, or changing the Presentation for that entry, one wasn't actually selected.  As a result, it is not showing anything different for that time.

Thanks.
Photo of mikedumka

mikedumka

  • 370 Points 250 badge 2x thumb
Ok, still confused but taking a stab at it.

I click on the presentation 'AFTER' the problem presentation, the 'Local News' presentation.

I get this ...

Error: Remote Procedure Call Failure

Is that why I am having problems? 
Photo of Neal

Neal

  • 61,252 Points 50k badge 2x thumb
Exactly,  I believe that a some point in the past, the actual Presentation wasn't selected (we do have a bug logged for this).  As a result its giving the RPC error.

If you add the appropriate Presentation to that entry, everything should work fine.

Thanks.