Presentation editor won't open

  • 1
  • Problem
  • Updated 3 years ago
  • Not a Problem
The presentation editor won't open for one of my presentations.  It shows revised but when I click on it to edit it nothing happens.  I was editing the html widget right before I had this issue.  Thanks for your help.
Photo of Rich Bailey

Rich Bailey

  • 110 Points 100 badge 2x thumb

Posted 3 years ago

  • 1
Photo of Blake Freeman

Blake Freeman, Official Rep

  • 36,116 Points 20k badge 2x thumb
Rich,

Which of these two presentations is not opening for you? Both of them open for me. You may want to try clearing your browser cache and trying again.
Photo of Blake Freeman

Blake Freeman, Official Rep

  • 36,116 Points 20k badge 2x thumb
Rich,

I noticed that the revised presentation had a lot of html code, but all of the placeholders were totally empty. I've made a copy of this state, and saved it as Perm - Revised. I've also restored the other presentation to it's prior state, and named it with the - Restored flag at the end. This should take care of everything.
Photo of Rich Bailey

Rich Bailey

  • 110 Points 100 badge 2x thumb

Thank you!  I was replying about clearing my cache but you fixed it for me.  It now works for both the versions you made.

Photo of Rich Bailey

Rich Bailey

  • 110 Points 100 badge 2x thumb
Looks like when I pasted my HTML code into the HTML widget it somehow deleted all the content from each of my Placeholders.  You can see if you compare the two presentations.