One of my displays shows blank images sometimes

  • 1
  • Problem
  • Updated 3 years ago
  • In Progress
  • (Edited)

Hi!
I've had problems with one of my displays that looked like this: https://drive.google.com/file/d/0B6I9WXqEyh-tb2dGeXExSkpBcm8/view?usp=sharing
(It shouldn't show "Stora Teatern" on black at all)

After restarting and re-caching or something it started working again. Sadly I found out that it was having a similar problem again.


Here is a video of it: https://drive.google.com/file/d/0B6I9WXqEyh-tRUZGVi10bHdIT2s/view?usp=sharing

None of the white and black screens should be showing.

I restarted the C410 device and it started working again.
I don't have this problem on any of my other displays.

Does anyone have a clue on how to prevent this?

Best regards Simon

Photo of Simon Dybeck

Simon Dybeck

  • 340 Points 250 badge 2x thumb

Posted 3 years ago

  • 1
Photo of Blake Freeman

Blake Freeman, Official Rep

  • 36,116 Points 20k badge 2x thumb
Simon,

What widget are you using to display images in this presentation?
Photo of Simon Dybeck

Simon Dybeck

  • 340 Points 250 badge 2x thumb
Just basic image items. No widgets
(Edited)
Photo of Blake Freeman

Blake Freeman, Official Rep

  • 36,116 Points 20k badge 2x thumb
Are all of your devices the C410, or just the one in question?
Photo of Simon Dybeck

Simon Dybeck

  • 340 Points 250 badge 2x thumb
Yes all of them are the same and bought at the same time
Photo of Blake Freeman

Blake Freeman, Official Rep

  • 36,116 Points 20k badge 2x thumb
Simon,

Cenique devices are not my area of expertise. I will leave this thread open, but you may want to contact Cenique directly by emailing them at support@cenique.com.