New web layout of Risevision not reliable

  • 1
  • Question
  • Updated 4 years ago
  • Answered
Why does the new browser layout only show a white screen after selecting a menu item, ie Editor, this occurs whenever I sign in and I have to select a menu item several times before I get the correct response, I have cleared the cache but this made no difference.
Photo of dwalker.2

dwalker.2

  • 340 Points 250 badge 2x thumb

Posted 4 years ago

  • 1
Photo of Alex Kolenoff

Alex Kolenoff

  • 3,506 Points 3k badge 2x thumb
Hi d.walker, thanks for letting us know.  I will try this out on my end and see if I can reproduce it.
Photo of Alex Kolenoff

Alex Kolenoff

  • 3,506 Points 3k badge 2x thumb
dwalker, does this happen every single time you log in or just sometimes?  It sounds like some type of lag.
Photo of dwalker.2

dwalker.2

  • 340 Points 250 badge 2x thumb
Generally I have to make several attempts before it works, see screen grabs, also when switching between menus, ie from editor to display, if I use the new drop down menu it also fails but the old style menu , see rise2 works.

  This problem occurs on several PC’s so it is not related to a particular PC.

Photo of dwalker.2

dwalker.2

  • 340 Points 250 badge 2x thumb
I have just signed in on my Mac Mini with chrome browser and it does not exhibit the same issues as on my other PC's, all windows OS, windows 7 & 8.1
Photo of Alex Kolenoff

Alex Kolenoff

  • 3,506 Points 3k badge 2x thumb
dwalker, I am not able to reproduce this.  I do see sometimes there is a lag and something is trying to load, but most of the time it loads.  I don't consistently have any issues like you are experiencing.