New Editor Not Saving

  • 1
  • Problem
  • Updated 3 years ago
  • Solved
I am used to the Classic editor, and I am new to the new editor. I am trying to create a presentation with the new editor. I start the presentation, add a placeholder or two, and click save under the bottom right corner. Not only does it not show up under my presentation list when I refresh that page, but I also cannot load the preview. I click Save & Preview, the preview page opens, and it loads forever.

Not impressed with new editor.
Photo of Kyle Tonn

Kyle Tonn

  • 110 Points 100 badge 2x thumb
  • frustrated

Posted 3 years ago

  • 1
Photo of Kyle Tonn

Kyle Tonn

  • 110 Points 100 badge 2x thumb
FYI. I am using the latest version of Google Chrome on Windows 7.
Photo of HSuarez

HSuarez

  • 11,896 Points 10k badge 2x thumb
Hi Kyle,

Thanks for reporting this. I'm currently looking into the reason why this is the case. Do you have a presentation name that you were working on, and also, which Placeholders were you adding?

Thanks!
Photo of Kyle Tonn

Kyle Tonn

  • 110 Points 100 badge 2x thumb
I first tried adding an image placeholder and a website placeholder. When that didn't work, I just changed the background to a bright red and tried to save.

I could tell you the name of the presentation, but it never saved and does not exist.
Photo of HSuarez

HSuarez

  • 11,896 Points 10k badge 2x thumb
Hi Kyle,
I am not able to recreate the issue of the presentation not saving the placeholders. I've also checked the account and you do have the right access. Can I please check with you if this issue is local in your machine or if your colleagues are also having the same issue with editing/saving in Editor?

Thanks!

Hannah
Photo of Kyle Tonn

Kyle Tonn

  • 110 Points 100 badge 2x thumb
It's not placeholders that are not saving. It's the whole presentation not saving.
Photo of Kyle Tonn

Kyle Tonn

  • 110 Points 100 badge 2x thumb
I have a screencast ready to share with you. Please email me at the email listed in my user info.
Photo of HSuarez

HSuarez

  • 11,896 Points 10k badge 2x thumb
Hi Kyle,
I haven’t been able to recreate the issue of not being able to save a presentation - there is a test one that I created in New Editor called RV Test.

Just saw the screencast comment! Yes please send the link through to support@risevision.com

Thanks

Hannah
Photo of HSuarez

HSuarez

  • 11,896 Points 10k badge 2x thumb
This has been resolved now. Thanks for your patience Kyle!