Is anyone else having problems with the Twitter gadget?

  • 1
  • Problem
  • Updated 3 years ago
  • Not a Problem
The Twitter gadget was working fine two days ago, but as of yesterday I cannot get any query to work.
Photo of Clark Goode

Clark Goode

  • 194 Points 100 badge 2x thumb

Posted 3 years ago

  • 1
Photo of Josh Lewis

Josh Lewis

  • 102 Points 100 badge 2x thumb
yes, it also no longer works for me. I used to be able to do show tweets from our account but now it just shows up blank for us
Photo of Alex Kolenoff

Alex Kolenoff

  • 3,506 Points 3k badge 2x thumb
Hi Clark, I have seen it working in presentations, yes, but I will go and take a look at it again right now and let you know.  Can you please tell me what query is not working?
Photo of Clark Goode

Clark Goode

  • 194 Points 100 badge 2x thumb
Tricountytech
Photo of Clark Goode

Clark Goode

  • 194 Points 100 badge 2x thumb
it was working fine, but then it just stopped yesterday.
Photo of Clark Goode

Clark Goode

  • 194 Points 100 badge 2x thumb
the default query doesn't work even. "@risevision"
Photo of Alex Kolenoff

Alex Kolenoff

  • 3,506 Points 3k badge 2x thumb
Hi Clark, did you reset or change the Social Connection setting for Twitter recently?  This is on the Settings page for your account.  It looks like you changed something on the Settings page yesterday.  Would you please try deleting the Twitter 2 connection and clicking Add again to authorize it?

Josh, are you seeing the Tweets not showing up on multiple displays or only one?  Can you tell me if you see them if you Preview the presentation?
Photo of Josh Lewis

Josh Lewis

  • 102 Points 100 badge 2x thumb
Shows up white on both the preview and on all the displays 
Photo of Alex Kolenoff

Alex Kolenoff

  • 3,506 Points 3k badge 2x thumb
Josh, I believe I see your company ID (afa21b93-9837-44ae-b08d-ca00efec2ab5) and see a presentation with Twitter in it and I am not having any issue seeing tweets in it when I Preview it.  That makes me think there is an issue on your network if you can't see it in Preview nor on any displays.  Are you able to check with network people?

What OS are you using to Preview and I assume you are using Chrome, correct? Can you create a brand new presentation, add the Twitter gadget, leave the defaults and Save it and Preview.   When you Preview, try hitting F12 to bring up the dev console and look for anything that looks like an error related to Twitter.
Photo of Josh Lewis

Josh Lewis

  • 102 Points 100 badge 2x thumb
It works now I re authorized the app. It works well on the chromebox I have been having issues in general with PC's now the rss feed gets choppy sometimes 
Photo of Alex Kolenoff

Alex Kolenoff

  • 3,506 Points 3k badge 2x thumb
I didn't see any issue with the authorization which i checked at the same time on your account, but I am glad it is working now.

I noticed the presentation with Twitter in it has a lot of MP4 videos in it so that may be causing you issues.  I would recommend converting your MP4s to WebM (we only support WebM now).
Photo of Clark Goode

Clark Goode

  • 194 Points 100 badge 2x thumb
Yes I can, But I only made this change after we started having issues.
Photo of Alex Kolenoff

Alex Kolenoff

  • 3,506 Points 3k badge 2x thumb
Right now I can see that as causing the current issue, so once you reset it and re-authorize it, please let me know and I'll take another look.
Photo of Clark Goode

Clark Goode

  • 194 Points 100 badge 2x thumb
Okay, you're right... Lol. It did fix the issue. So you can't have more than one Social media Connection?
Photo of Alex Kolenoff

Alex Kolenoff

  • 3,506 Points 3k badge 2x thumb
I am glad that resolved it.  I am not sure what happened prior to this but I only saw that you had the one Twitter Connection there (Twitter 2) when the issue was occurring.  Why were you trying to set more than one Twitter connection, or did I misunderstand your question?
Photo of Clark Goode

Clark Goode

  • 194 Points 100 badge 2x thumb
We have more than one twitter account for our business.
Photo of Alex Kolenoff

Alex Kolenoff

  • 3,506 Points 3k badge 2x thumb
I don't think you need to set up multiple Twitter authorizations, one should be enough.  
Photo of Clark Goode

Clark Goode

  • 194 Points 100 badge 2x thumb
It still doesn't work, before the even if the query didn't work the logo and everything would still show up. Now nothing comes up. Also, when I add the default twitter gadget with the default settings and @Risevision it showed your twitter feed... it no longer works either.