invalid symbol where valid tickers were

  • 1
  • Question
  • Updated 4 years ago
  • Answered
I updated two gadgets in my presentation. One was new stock symbols and the other gadget with new indicies. Both were displaying fine and now the gadget with the new stocks symbols have most symbols coming up as 'invalid symbol' without me changing anything.
The index gadget is still working fine.

Thanks,
Steve Gattuso
gattusos@canisius.edu
Photo of sgatt89 .

sgatt89 .

  • 120 Points 100 badge 2x thumb

Posted 4 years ago

  • 1
Photo of Neal

Neal

  • 61,252 Points 50k badge 2x thumb
Hi Steve,

Can you list out the symbols that you are trying to view?

Thanks.
Photo of sgatt89 .

sgatt89 .

  • 120 Points 100 badge 2x thumb
I will as soon as I can get back in. Right now I cannot access my presentations due to the following error 'Error: Remote Procedure Call Failure'. Thanks.
Photo of sgatt89 .

sgatt89 .

  • 120 Points 100 badge 2x thumb
ACT.N, PAA.N, DVA.N, MNST.O, UA.N, RRC.N, TDG.N, CHD.N, MKC.N, IHS.N, ULTA.O, TRN.N, IT.N, XRAY.O, UTHR.O, SNPS.O, TDY.N, TTC.N, CLH.N, DAN.N, MOGa.N, WBS.N, TCB.N, NHI.N, DFT.N, AWR.N,
Photo of Neal

Neal

  • 61,252 Points 50k badge 2x thumb
Thanks for the symbols.

I tried them myself and initially saw the same thing for most of the stocks provided.  I believe what you were seeing was a result of these particular stocks not being requested recently.  After running them on my Display for a few minutes, I then restarted it and saw the values show up.

If you haven't restarted your Display yet, can you go to the Display's page and press the Restart Player button?

Thanks.
Photo of sgatt89 .

sgatt89 .

  • 120 Points 100 badge 2x thumb
If my preview is accurate that seems to have worked. Do I need to restart the player each time I make changes? Thanks.
Photo of Neal

Neal

  • 61,252 Points 50k badge 2x thumb
No, this was a special circumstance. I just wanted to ensure that the Display got the latest data.
Photo of Alex Kolenoff

Alex Kolenoff

  • 3,506 Points 3k badge 2x thumb
Hi Steve, I sent you an email on this issue yesterday and another this morning.  Can you please check your organization email?  This should be resolved without you having to do anything.

thanks,
Alex