Images are not showing up on a fresh install

  • 1
  • Question
  • Updated 1 year ago
  • Answered
Neither locally stored (on a local server) or internet images are showing up. Text is fine.

Here are my specs:
Player Version RisePlayerElectron 2017.09.11.22.45 Standard
Viewer Version 2-01-201709131404
Browser Version Chromium 56.0.2924.87

I was able to run the same presentations last week on another machine. Tried two different laptops today, same thing. Images are not showing up.

Please help!
Marek
Photo of Marek Adamczyk

Marek Adamczyk

  • 110 Points 100 badge 2x thumb

Posted 1 year ago

  • 1
Photo of Marek Adamczyk

Marek Adamczyk

  • 110 Points 100 badge 2x thumb
I might add that everything is showing up while building the presentation and during a preview, just not when the player is executed.
Photo of Marek Adamczyk

Marek Adamczyk

  • 110 Points 100 badge 2x thumb
Also... I was able to stop the upgrade to current player and it works. Here is the player version that works:
Player Version RisePlayerElectron 2016.12.21.19.44 Standard Player Version Not Current
Photo of Alan Clayton

Alan Clayton, Official Rep

  • 8,788 Points 5k badge 2x thumb
Hi Marek, what you describe sounds like maybe the Schedule is not configured to be distributed to the new Display you added. Can you check that out and let us know if that is the case?

Thanks!
Photo of Marek Adamczyk

Marek Adamczyk

  • 110 Points 100 badge 2x thumb
Hi Alan, actually that is not the case. I am able to see the the presentations just find, but the images are gone, it just says that they are downloading and never finish. As you see in my notes above, version 2016.12.21.19.44 works just fine and it is active as I cancelled the upgrade. Once the upgrade goes through, the images will be gone.
Photo of Alan Clayton

Alan Clayton, Official Rep

  • 8,788 Points 5k badge 2x thumb
Alright. Thanks for clarifying. Can you email me both Display ID's to support@risevision.com so we can take a closer look? 
Photo of Marek Adamczyk

Marek Adamczyk

  • 110 Points 100 badge 2x thumb
Alan, just sent the information. Please let me know if you need anything additional.
Photo of Alan Clayton

Alan Clayton, Official Rep

  • 8,788 Points 5k badge 2x thumb
Thanks Marek. We received it. We'll review and get back to you.