Image widget not working on Android 4.2.2

  • 2
  • Question
  • Updated 2 years ago
  • Answered
Image Widget not working on 

Operating System: Android: 4.2.2;Player Version: RisePlayer 5.5;Viewer Version: 1-06-201605051355;Browser Version: Chrome 46.0.2228.0

It was working fine before upgrading my player app.

The same presentation works fine on Android 5.0.1.

any help on how to fix it?
Photo of MyAds Imgs

MyAds Imgs

  • 214 Points 100 badge 2x thumb

Posted 2 years ago

  • 2
Photo of HSuarez

HSuarez

  • 11,896 Points 10k badge 2x thumb
Hi,
I've emailed the My Rise Player developer about your thread and they should get back to you shortly. Thanks!
Photo of William Oneal

William Oneal, Champion

  • 13,770 Points 10k badge 2x thumb
We are looking into the issue. Is this with the folder option or with the single image option? Thanks 
Photo of William Oneal

William Oneal, Champion

  • 13,770 Points 10k badge 2x thumb
I was going to let you know we made a fix for the issue. The newest version 5.6 is now deployed. It might take some time to show up on google, but we did release a fix for this. :)

Sorry for the issue. 
Photo of Robb

Robb, Official Rep

  • 76,676 Points 50k badge 2x thumb
Thanks William!

MyAds, let us know if that solves the issue for you.

Thanks!
Photo of MyAds Imgs

MyAds Imgs

  • 214 Points 100 badge 2x thumb
Hi Robb and William.. I tried- it still doesnt seem to work on 4.2.2.
The presentation works fine on 5.0.1

Is there a different Image Widget for android similar to Scott Video Widget?
Photo of William Oneal

William Oneal, Champion

  • 13,770 Points 10k badge 2x thumb
Try using the chrome webview to see if that fixes the issue. Its located in the player settings. Also We are looking into the issue but we have to get a 4.2.2 device since we have 4.4 and above on all our devices to test. Hopefully one of our devices can go back to 4.2.2. Anyway we are working on it.
Photo of MyAds Imgs

MyAds Imgs

  • 214 Points 100 badge 2x thumb
Thanks William. Chrome webview worked fine- thanks for fixing the issue.
Photo of Robb

Robb, Official Rep

  • 76,676 Points 50k badge 2x thumb
Glad to hear it was solved!