I uploaded my WEBM video but I can't get it to play

  • 1
  • Question
  • Updated 4 years ago
  • Answered
I converted a video to WEBM format. Uploaded to storage but when I try and add it to a presentation it won't work. I tried to preview it and nothing came up.
Photo of S3 Office Manager

S3 Office Manager

  • 1,064 Points 1k badge 2x thumb

Posted 4 years ago

  • 1
Photo of Blake Freeman

Blake Freeman, Official Rep

  • 36,116 Points 20k badge 2x thumb
Hi Aimee,

Can you provide the presentation ID so I can take a look?

Thanks!
Photo of S3 Office Manager

S3 Office Manager

  • 1,064 Points 1k badge 2x thumb
Sure.


6cbffc3a-a310-43dc-9d75-16b3781da8de
Photo of S3 Office Manager

S3 Office Manager

  • 1,064 Points 1k badge 2x thumb
Ok I did that and it still does not work. When I try to preview it is just a white screen.
Photo of S3 Office Manager

S3 Office Manager

  • 1,064 Points 1k badge 2x thumb
Ok, I got it to work. However, it takes 10-15 minutes to come on. Is there a reason for that?
Photo of Blake Freeman

Blake Freeman, Official Rep

  • 36,116 Points 20k badge 2x thumb
Aimee,

I think you may have a chrome plugin that is affecting your presentation. It's hard to troubleshoot this, other than having you disable plugins one by one until your preview works.
Photo of S3 Office Manager

S3 Office Manager

  • 1,064 Points 1k badge 2x thumb
Ok, So why is this just now a problem? Also, where would I go to figure  this out? If we have plugins?
Photo of Blake Freeman

Blake Freeman, Official Rep

  • 36,116 Points 20k badge 2x thumb
Aimee,

It could be do to google chrome updates, it could be due to extensions updating, or a new extension was added. You can check you extensions at chrome://extensions/