Google Spreadsheet showing small font on Player

  • 1
  • Problem
  • Updated 4 years ago
  • Solved
  • (Edited)
I added a Google Spreadsheet and it's showing very tiny font on the player, It looks good on preview.
I tried the other suggested solutions ( Going in and changing the font style to bold and changing it back, saving and publishing, clearing the format on the spreadsheet, clearing the player cache) and It's still showing tiny font.

Help!
Photo of Ervee

Ervee

  • 160 Points 100 badge 2x thumb

Posted 4 years ago

  • 1
Photo of Neal

Neal

  • 61,252 Points 50k badge 2x thumb
Ervee,

When you made the font bold, did that show up on the Display? Are you able to make other changes to the font, and do they show on the Display?

Thanks.
Photo of Ervee

Ervee

  • 160 Points 100 badge 2x thumb
I changed the font color and it showed.
I also changed the background and it showed.
(Edited)
Photo of Ervee

Ervee

  • 160 Points 100 badge 2x thumb
Yes, I'm using the Pi.
I made a copy of the Presentation, updated my schedule, restarted the player and still no luck...
Photo of Neal

Neal

  • 61,252 Points 50k badge 2x thumb
If you select a different font type, can you then change the size as well?
Photo of Ervee

Ervee

  • 160 Points 100 badge 2x thumb
I tried that and it didn't work.
I connected the presentation to another display (windows based) and it showed font changes.
I attached a copy of the 2 displays side by side showing the same presentation, one from PI and the other windows computer.
Can you let me know if you find a fix or a workaround for the Pi?
(Edited)
Photo of Neal

Neal

  • 61,252 Points 50k badge 2x thumb
I'm not able to replicate this.  When I try this Presentation on my Pi, it looks fine, similar to what you're seeing on the Windows Display.

I know that you have the RSS Gadget also showing on this Presentation, if you change the font size of that, does the Display show this properly?

It could be something with your Pi itself that isn't changing the size of the fonts, if that's the case, the only thing I can think of is to rebuild the operating system and start over.
Photo of Ervee

Ervee

  • 160 Points 100 badge 2x thumb
Hi Neal,

I Finally had the time to work on the Pi again today, I re-installed Raspbian and it worked!

Thanks again for all your help!

Ervee