Google Presentation not displaying anymore

  • 2
  • Question
  • Updated 4 years ago
  • Answered
Dear all, I have created a Google Presentation. I have a Google Chromebox running Rise Vision App in Kiosk Mode. I have created a RiseVision Presentation existing of only the Google Presentation (no Goadgets or other things). This presentation is displaying correctly since July this year. Suddenly last Friday it stopped running well. Now the Rise Vision app only shows about 4 to 5 slides (out of 40) well, all other slides are displayed as a black screen. When I run another presentation on the Chromebox (via RiseApp) it works well. When I run the problem Presentation on another Chromebox it has same strange behaviour. So the problem seems to be in the presentation. What can be wrong? Do you have any ideas, how to troubleshoot? What might have caused the sudden problems?
Photo of Danny de Vreede

Danny de Vreede

  • 668 Points 500 badge 2x thumb

Posted 4 years ago

  • 2
Photo of Matt Hladun

Matt Hladun

  • 140 Points 100 badge 2x thumb
I had a similar issue last week and was advised to remove any transitions that existed between my slides. When I removed them, the presentation began to play.
Photo of Danny de Vreede

Danny de Vreede

  • 668 Points 500 badge 2x thumb
Dear Matt,

Thank you very much for your answer. Indeed this solves the problem. That's great. But I am still wondering, why all of a sudden do animations not work anymore. Is that a change in ChromeOS, RiseVisionApp or Google Presentations? Does Rise Vision Support know? Thank you all for helping me out. Danny
(Edited)
Photo of Neal

Neal

  • 61,252 Points 50k badge 2x thumb
Hi Danny,

There hasn't been any change from Rise Vision that would account for this.  Its possible that there was an update to Chrome that may have triggered the change.

Thanks.