Can't make new schedule that works

  • 1
  • Question
  • Updated 4 years ago
  • Answered
I have 8 schedules that are working perfectly and I went to add another one today. I can't get it to display ANYTHING. I'm using URLs, and even if I feed http://www.google.com nothing loads. 

When I click the "Preview" button on schedules, nothing loads, just a white screen, which is the same as the display i'm testing, white screen.

I checked my other schedules that I created and all of them work and if I click preview it works. I deleted my schedule and re-created it (lots of times) with different names, and nothings is working, i'm just getting a completely blank white page loading (no errors).

If I delete the schedule, the default risevision display plays, but nothing will work with a schedule for any new schedule that I create. 
Photo of Engineered Glass IT

Engineered Glass IT

  • 686 Points 500 badge 2x thumb

Posted 4 years ago

  • 1
Photo of Blake Freeman

Blake Freeman, Official Rep

  • 36,116 Points 20k badge 2x thumb
Can I please get your presentation ID so I can take a look at what's going on?

Thanks!
(Edited)
Photo of Engineered Glass IT

Engineered Glass IT

  • 686 Points 500 badge 2x thumb
Where do I get the presentation ID?
Photo of Blake Freeman

Blake Freeman, Official Rep

  • 36,116 Points 20k badge 2x thumb
It will be the alphanumeric string in the URL bar when previewing the presentation preceeded by http://preview.risevision.com/Viewer.html?type=presentation&id=
Photo of Engineered Glass IT

Engineered Glass IT

  • 686 Points 500 badge 2x thumb
795c6d68-9e73-4ed2-a199-1eb6fad80358
Photo of Engineered Glass IT

Engineered Glass IT

  • 686 Points 500 badge 2x thumb
That's a test one I created that should be loading http://www.google.com 
Photo of Blake Freeman

Blake Freeman, Official Rep

  • 36,116 Points 20k badge 2x thumb
google.com blocks embedding via iframe. I copied the URL from one of your other schedules into the schedule you linked and it worked as intended.
Photo of Engineered Glass IT

Engineered Glass IT

  • 686 Points 500 badge 2x thumb
Oh interesting. I wonder if the other thing I was trying to load does the same thing (it was a sharepoint site using the embedded excel program)

Thanks, this resolves my problem!
(Edited)