Can't Find Dashboard Presentataion

  • 1
  • Problem
  • Updated 2 years ago
  • Not a Problem
Whenever I access a company or sub company, on the Start tab, I get an error saying: "Very sorry but we can't find that presentation. It has been deleted or you don't have access to it from your company"

However, our standard start presentation shows just fine in their account. But our clients are complaining about this error - it doesn't seem to be anything we can control. Thanks for your help.
Photo of Alex

Alex, Champion

  • 10,070 Points 10k badge 2x thumb

Posted 2 years ago

  • 1
Photo of Blake Freeman

Blake Freeman, Official Rep

  • 36,116 Points 20k badge 2x thumb
Hey Alex,

I'm assuming this only happens at rva.risevision.com and not apps.risevision.com, correct?
Photo of Alex

Alex, Champion

  • 10,070 Points 10k badge 2x thumb
I believe so, yes.
Photo of Robb

Robb, Official Rep

  • 76,676 Points 50k badge 2x thumb
Alex,

That's strange, as I see they are set to be the same Presentation for both Start and Client Companies.

Just to test this out, can I ask you to change either of those Presentations on the Network tab to a different Presentation to see if those come up correctly?

Thanks!
Photo of Alex

Alex, Champion

  • 10,070 Points 10k badge 2x thumb
Hey Robb,
Here's what happened when I tested both:
- Start Presentation - Changed to a new presentation. It didn't take until I republished the presentation I changed it to, then refreshed the screen. (probably caching)
- Client Presentation - I was not able to get this one to change for my clients. Refreshed, republished, signed out/in.
Hopefully that helps point us in the right direction. Let me know if there's anything else I can test!
Photo of Robb

Robb, Official Rep

  • 76,676 Points 50k badge 2x thumb
Alex, I'll follow up with you via email to work on this.

Thanks!