Anyone else having issues with Google Slides today?

  • 1
  • Problem
  • Updated 2 years ago
  • Not a Problem
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members.

My Slides are acting a little funny...stuck on a black Loading screen. Rise is also acting equally funny as it wants me to upgrade my player, but it's already on the latest Rise Electron. We have 5 displays and only 2-3 are acting up too.
Photo of AdGators AdGators

AdGators AdGators

  • 3,612 Points 3k badge 2x thumb

Posted 2 years ago

  • 1
Photo of AdGators AdGators

AdGators AdGators

  • 3,612 Points 3k badge 2x thumb

Looks to be the latest player, content is running, yet Rise says its offline and asks me to Upgrade...little confused here.

I've fixed my issue with Google Slides. Something is wrong with the particular document. Copying the entire document replicated the problem. I had to create a new presentation from scratch and copy of all the individual elements in the Slide.
(Edited)
Photo of AdGators AdGators

AdGators AdGators

  • 3,612 Points 3k badge 2x thumb
To Update: All Slides needed recreated (Make a Copy option didn't work)...creating new presentation and pasting in individual elements would bring the Published page working again.
Photo of Darius - PRODO.us

Darius - PRODO.us, Champion

  • 26,850 Points 20k badge 2x thumb
Our slides on Win10 and Chrome are working fine today.
Photo of Darius - PRODO.us

Darius - PRODO.us, Champion

  • 26,850 Points 20k badge 2x thumb
Interesting, All I see is 'Loading....' This is some problem with the slide I have never seen before. What's in it anyway?
Photo of AdGators AdGators

AdGators AdGators

  • 3,612 Points 3k badge 2x thumb
It's a Menu Board...fairly heavy on content, with pictures etc...was a new install that has worked for the past week...all other locations with Google Slides seems to be okay (no issues reported) ... it's very odd. I'm hoping Google has a bug.
Photo of Robb

Robb, Official Rep

  • 76,676 Points 50k badge 2x thumb
Joe,

Actually, that isn't the latest Player, the latest one is from January 23rd. Is there something that may be blocking that Player from updating?
Photo of AdGators AdGators

AdGators AdGators

  • 3,612 Points 3k badge 2x thumb
During install, the installer wants to work through a proxy...this sometimes happens at locations, and skipping moves to the next step and the content almost always plays fine.

Will any installs that have the proxy detection option never upgrade themselves?

Thanks Robb,
Joe Kirchner
Photo of Robb

Robb, Official Rep

  • 76,676 Points 50k badge 2x thumb
Joe,

This version was indeed affected by a Proxy issue, so I would recommend installing the latest version manually as it should work as expected through a proxy.

Thanks!