adobe edge content on raspberry pi

  • 1
  • Question
  • Updated 4 years ago
  • Doesn't Need an Answer
I'm unable to get an Adobe Edge (Html5) content to display using the web-page widget. All other content is displaying fine on the RaspberryPi (RPi) so i know that the basic connections / settings etc are good.

It's a very simple 'Hello world' text and works in the RiseVision preview so i don't think it's a page problem.Equally i can load the page on the RPi from the built-in browser Epihany and it loads fine and performs equally well.

The page looks to get downloaded to the RV Player but just remains blank.

Has anybody had any success using Adobe Edge and show on the RPi?

Any help gratefully received.
Photo of Phillip Sykes

Phillip Sykes

  • 142 Points 100 badge 2x thumb

Posted 4 years ago

  • 1
Photo of Phillip Sykes

Phillip Sykes

  • 142 Points 100 badge 2x thumb
I've sorted it - unfortunately Edge animation is working just plays incredibly slowly on the PI.
Doesn't seem to be system resources and other more intensive websites load much faster and perform fine. Just in this case not fast enough from the PI.
For those displays needing these extra level of visuals i'll use a higher spec machine.
Photo of Blake Freeman

Blake Freeman, Official Rep

  • 36,116 Points 20k badge 2x thumb
Phillip,

While Pi is a reallyneat piece of hardware, it is a budget option. Have you tried out a Pi2 yet?
Photo of Phillip Sykes

Phillip Sykes

  • 142 Points 100 badge 2x thumb
Unfortunately - i'm using the Pi2, having already tried and failed with an earlier generation.

No problem, just forces me to be a bit creative on how i present the data and not flog the Pi2 to hard.